روش طبخ بریانی به سبک اصفهانی
در اصفهان پخت مرسوم بریان به این شکل است که گوشت گردن گوسفند به همراه دنبه و پیاز در آب پخته میشود و این مخلوط پخته شده را در نهایت چرخ کرده و معمولاً این مخلوط را به همراه زعفران، نعنای خشک و نمک و فلفل، مجدداً چرخ میکنند. حالا نوبت کفگیرهای مخصوص اصفهانی برای سرخ نمودن این غذای خوشمزه است. در مرحلهی آخر جگر سفید را هم بعد از پختن و چرخ کردن، سرخ میکنند و از آن به هنگام سرو در کنار بریونی استفاده میکنند.
خلال بادام، گردو و دارچین که روی این غذای لذیذ بهمنظور تزئین استفاده میشود؛ به خوشطعم شدن دوچندان آن نیز کمک بسیاری خواهد کرد. این غذا را در بهترین رستورانهای اصفهان بههمراه نان سنگک و سبزی تازه و دوغ میل کنید.
بهترین بریانی اصفهان
شکم گردی در اصفهان به نیت حلیم بادمجان
حلیم بادمجان اصفهان ترکیبی فوقالعاده از مواد سادهی غذایی است
از معروفترین و لذیذترین غذاهای دیگر اصفهان، میتوان حلیم بادمجان را نام برد که به شکل ماهرانهای توسط اصفهانیها طبخ میشود. این غذا از بهترین پیشنهادهایست که در سفر به اصفهان میتوان داد و جزو گزینههای معروف شکم گردی در اصفهان بهحساب میآید.
روش طبخ حلیم بادمجان اصفهان
حلیم بادمجان از گوشت سردست، برنج، پیاز، سیر، بادمجان، کشک، نعناع و اعضای ثابت یعنی زردچوبه و نمک و فلفل درست میشود. در مرحلهی اول برنج پخته شده به مخلوط سرخ شدهی گوشت، پیاز و زردچوبه اضافه میشود و سپس بادمجانها بعد از سرخ کردن به همراه این مخلوط کوبیده ادامه مطلب را در مجله سفرزون بخوانید.
برای اطلاع از پروازهای چارتری و رزرو هتل اصفهان به سایت سفرزون مراجعه کنید.
مجلهی گردشگری اصفهان ,بادمجان ,حلیم ,مخلوط ,میشود ,پخته ,حلیم بادمجان ,بادمجان اصفهان ,بریانی اصفهان ,بهترین بریانی ,حلیم بادمجان اصفهان ,بهترین بریانی اصف منبع
درباره این سایت